19.07.2018

AB Komisyonu İç Denetim Konferans Katılımı
İÇ DENETİM BİRİMİ BAŞKANLIĞI
Yayın Tarihi: 20.10.2017 00:00:00

AB  Komisyonu İç Denetim Servisinin Brükselde ev sahipliğini yaptığı bu yıl 15. si düzenlenen "İç Denetimde Köklü Yenilikler ve Gelişim - Gerçeklik mi Yoksa Efsane mi" konulu konferansa İç Denetim Birimi Başkanı Sabri Uzunkulaoğlu başkanlığında, Üniversitemiz iç denetçilerinden oluşan bir heyetle katılım sağlanmıştır.(Ali Yalvaç, Oğuz Erbaşı, Şevki Burak Kont, Durmuş Ali Yılmazok)

Avrupa Birliği üye ve aday ülkelerinden kamu ve özel sektör üst düzey yönetici, akademisyen ve çok sayıda iç denetçinin bulunduğu konferansta, katılımcılar ile istişareler  gerçekleştirilmiş olup, dünyada iç denetim mesleğindeki gelişmeler, bu gelişmeler doğrultusunda ülkemizde iç denetim faaliyetleri konusunda yapılan düzenlemeler, kamu yönetiminde iç denetimin fonksiyonu,  Üniversitemizce gerçekleştirilen iç denetim faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur.

5 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşen konferansta işlenen konular ve konuşmacılar aşağıda belirtilmiş olup konferans sunumlarına ilişkin bilgilere https://ec.europa.eu/info/events/internal-audit-service-conference-2017-2017-oct-05_en adresinden ulaşılabilir.

Konferans programı ve konuşmacı listesi için tıklayınız.